UITNODIGING ROOFVISDAG WORKUM, 29 NOVEMBER

Woensdag, 21 oktober 2020

Op zondag 29 november organiseert de Workumer visclub opnieuw de jaarlijkse roofviswedstrijd voor zijn leden. Deze onderlinge roofviswedstrijd vindt plaats in de binnenwateren van Workum, net als bij de editie van vorig jaar (onder voorbehoud van Corona-ontwikkelingen). Ook de jeugd kan meedoen! Als je 12 jaar of ouder bent, mag je zelfstandig meedoen. Ben je jonger dan 12 jaar dan mag je ook meedoen, maar dan onder begeleiding van een ouder iemand. Bij dezen nodigen wij je uit om mee te doen. Lees verder voor meer info!

Aanvang om 8.45 uur achter de Action op de Stedspôle. Het vertrek gaat volgens loting. Er wordt gevist van 9.00 uur tot 15.00 uur. Als deelnemer wordt u uiterlijk om 15.15 uur terug verwacht in Eetcafé De Witte Herbergh, waar u een hapje en een drankje wordt aangeboden door de hengelsportvereniging. Vanzelfsprekend vindt hier ook de prijsuitreiking plaats.

Let op: dit alles is onder voorbehoud i.v.m de Corona-ontwikkelingen en de daarbij geldende maatregelen.

Geef je snel op, want vol is vol!
Wil je meedoen, dan kun je je via deze link aanmelden!

Voor het reglement, klik hier: